Inspirerende, stærke og varige oplevelser

Skil jer ud i vores hektiske verden. Lad jeres kunder få muligheden for at skabe et fysisk instax-print og efterlade et positivt indtryk, som varer længe efter enhver begivenhed, workshop eller festival.
Med instax kan I booste kundeoplevelsen, forsøde det seneste tilbud og påskønne fans, samtidig med at jeres virksomhed vokser. Alt sammen via brugervenlige smartphoneprintere og kameraer, som beriger hverdagens aktiviteter med redigerbare resultater . Forretningen er trods alt bedre, når de bedste øjeblikke kan forbedres og deles.

instax
  • Erhverv
  • Live Events
  • Konferencer
  • Bryllupper
  • Turisme
  • Catering
  • Redaktion
  • Kontor

Events

Fang dine besøgendes opmærksomhed med det imponerende udvalg af muligheder, som instax-produkterne tilbyder. Send en personlig invitation, arrangér et meet & greet for fans, eller hvad med at uddele printede ID-kort ved ankomst til begivenheden? instax har styr på det hele, uanset om du er involveret i sport, musik, underholdning eller andre begivenheder.

Fashion & Redigering

Det hele starter med en inspirationstavle. Grafisk komposition, layouts og produktbilleder. Skab jeres egen unikke inspirationstavle med instax-billeder. Rig på farver, fuld af skrifttyper og klistermærker; perfekt til at udtrykke jeres kreativitet. Det vil helt sikkert give jer mulighed for at overraske og inspirere jeres kunder, både nuværende samt fremtidige.

Hotelbranchen

Det er de små detaljer, der tæller. Et billede af månedens medarbejder, et billede af dagens specialitet eller et minde fra gæsternes hotelophold - instax hjælper jer med at synliggøre jeres attraktive tilbud, og gøre jeres virksomhed endnu mere spændende, mindeværdig og successfuld.

Turisme

At rejse med instax er ikke kun nemt og behageligt, men også super effektivt, når det kommer til kundetilfredshed. Del jeres kontaktoplysninger i form af visitkort med en QR-kode, personliggør mail-korrespondancen med kunden via actionfyldte billeder, og gi' souvenirs med, som er perfekte at vise til vennerne. En god anbefaling kan gøre en stor forskel.

Tag kontakt

Ønsker I at give jeres kunder en ekstra wow-oplevelse? Kontakt os i dag og opdag, hvordan instax kan blive dit hemmelige våben.

Jeg accepterer, at FUJIFILM må behandle mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med deres privatlivspolitik.