• Manualer
  • Film
  • Kameraer & printere
  • Køb

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor bliver mine billeder for mørke/lyse - mini 8 | mini 9

Dette skyldes ofte en forkert lysindstilling på objektivet foran på kameraet. Før du tager et billede, tjek da at den rette indstilling er valgt. Objektivet skal drejes over på den indstilling, som lyser orange. Hvis den forkerte indstilling er valgt, kan billedet komme ud enten for lyst eller for mørkt.

Filmtælleren viser forkert antal resterende billeder

Hvis film tælleren viser forkert antal resterende billeder, skyldes det ofte, at bagklappen til filmene har været åben, mens filmene har været i. Dette skyldes, at film tælleren nulstilles, når bagsiden af kameraet åbnes. Hvis bagcoveret for eksempel åbnes, efter at 6 billeder er blevet taget, vil filmtælleren blive nulstillet og dermed vise, at der er 10 resterende billeder tilbage, selvom der egentlig kun er 4. Dette sker ofte, når én du kender er interesseret i dit instax produkt og dermed åbner bagklappen ved en fejl. Det kan derfor være en god idé at gøre opmærksom på dette med det samme, hvis nogen er interesseret i at tjekke kameraet ud.

Hvorfor udvikles mine billedet ikke ordentligt?

Udviklingen af et billede sker ca. 90 sekunder efter, at billedet er blevet taget. Det er vigtigt, at billedet ikke krølles, klemmes eller rystes i dette tidsrum, da det kan have en indflydelse på fordelingen af kemikalier under udviklingen af billedet. Nogle vælger dog alligevel at gøre dette, for at skabe en kreativ effekt på billedet.