INSTAX Biz

Øjeblikkeligt engagement med brugerdefinerede billeder

Download nu
App Store Google Play
INSTAX Biz

Introduktion til vores INSTAX Biz-app

INSTAX Biz-appen er et kraftfuldt værktøj designet til at opbygge meningsfyldt kundeengagement og samtidig øge brandbevidstheden.

Med INSTAX Biz kan du gøre din virksomhed uforglemmelig ved at give dit publikum brugerdefinerede INSTAX-billeder med dit brand, som de kan beholde og gemme.

Du skal blot uploade din unikke skabelon til appen, og så er du klar! Du kan også tilføje en dynamisk QR-kode eller en mindeværdig dato for at forbedre kundeoplevelsen.

Tag et billede af kunden, print det via en INSTAX Link smartphone printer og giv dem et personligt INSTAX-billede samt en positiv oplevelse med dit brand.*

*INSTAX film og printere sælges separat.

Download nu
App Store Google Play
INSTAX Biz

Hvorfor bruge INSTAX til din virksomhed?

Hvis du ønsker at efterlade et varigt indtryk hos dine kunder, er INSTAX vejen at gå. I en verden, der konstant bevæger sig hurtigere, kan fysiske, håndgribelige billeder skabe en ægte og positiv påvirkning, der varer ved længe efter begivenheden, workshoppen eller festivalen er slut.

Hvad skal jeg bruge for at komme igang?

INSTAX Biz

Vælg din INSTAX-filmstørrelse

Vælg mellem et bredt udvalg af INSTAX filmtyper. INSTAX Biz-appen fungerer med alle INSTAX film.

Brug INSTAX mini film til INSTAX mini Link 2, INSTAX SQUARE film til INSTAX SQUARE Link og INSTAX WIDE til INSTAX Link WIDE.

INSTAX Biz

Vælg din INSTAX Link smartphone printer

INSTAX Biz-appen er kompatibel med INSTAX mini Link 2, INSTAX SQUARE Link og INSTAX Link WIDE.

INSTAX Biz

Introduktion til vores INSTAX Biz-app

Brug en Android- eller iOS-enhed, såsom en smartphone eller tablet, der er kompatibel med INSTAX Biz-appen.

Download nu
App Store Google Play

Inspiration

Sport

INSTAX billeder og sportsarrangementer er det perfekte match. For uanset hvad, så elsker enhver fan et minde med deres yndlings klub-logo eller yndlingsspiller. Som en bonus kan du tilføje en QR-kode for at dele kampopstillinger, resultater eller mere information om din virksomhed - det er et resultat, der vil noget!

Festivaler

Designet til at holde festen igang hjælper INSTAX Biz dig med at fange dine kunder i øjeblikket og give dem et festivaltema-brugerdefineret INSTAX-foto med dit brand. Giv festivalgæsterne det ultimative minde, som tilfældigvis også har dine detaljer, som alle kan se.

Virksomhedsarrangementer

Prisuddelinger, produktlanceringer, konferencer - sørg for, at INSTAX Biz er på VIP-listen. Lav en event-specifik skabelon, tag et billede af deltagerne og giv dem et brugerdefineret INSTAX-billede med dit brand. Det har aldrig været nemmere at gøre din virksomhed bemærkelsesværdig.

Hospitality (Hoteller og Restauranter)

Skal du arrangere et bryllup, jubilæum eller en fødselsdagsfest? Gør det ekstra specielt ved at tage brugerdefinerede INSTAX-billeder med dit brand, som gæsterne kan tage med hjem og gemme. Tilføj dato og sted til skabelonen eller inkluder en QR-kode, der linker til en URL efter eget valg; tænk hjemmeside, ny menu eller hotelinformation såsom åbningstider i spaen.

Hvordan fungerer appen?

Gør din virksomhed ekstraordinær med brugerdefinerede INSTAX-billeder

Download nu
App Store Google Play

Kom i kontakt

Ønsker du at give dine kunder en endnu bedre oplevelse af din virksomhed? Kontakt os i dag og få mere at vide.

    Fields marked with an asterisk (*) are required

    Want to get started?