How to INSTAX Pal

 

Hej, jeg hedder INSTAX Pal✨

Jeg er et digitalt kamera som du kan tage med oooveralt, jeg er nemlig ikke større end en golfbold! Jeg passer lige præcis i din taske eller lomme!

Jeg er ikke så kompliceret, meeen jeg tænkte det kunne være en god idé at fortælle dig lidt om, hvordan jeg fungerer! Jeg er nemlig ikke helt ligesom de andre INSTAX-kameraer eller INSTAX-mobilprintere. Jeg er min HELT egen😍

App📱

Helt til at begynde med skal du downloade min app, der hedder det samme som mig; INSTAX Pal, enten i App Store eller Google Play. I appen kan du bl.a. gi mig et navn, bestemme hvilken lyd jeg skal afspille, vælge forskellige filtre og meget mere! Vigtigst af alt er jo, at det er her i appen, hvor du kan se alle billederne vi tager sammen!😎🤝🏻

Ring ring

Jeg har også en aftagelig ring, som du kan sætte på mig, der gør, at du ikke mister mig så nemt. Den kan bruges for at se, hvad du nøjagtigt tager billede af, oooog du kan sætte mig på ringen så du får en god vinkel til selfies med selvudløser! Sammen bliver vi to en superduo🔥

 

Og så er der mig!

Tænd for mig ved at trykke på den hvide knap på toppen af "mit hoved"👇🏻

Kobl mig til INSTAX Pal appen via Bluetooth på din smartphone, oooog...

...jeg er good to go!

Alle billederne som vi tager sammen, bliver automatisk overført til appen når du er koblet til Bluetooth 🔗 Du kan også vælge om du vil have, at billederne skal være i mini, SQUARE eller WIDE format, og du kan sætte flere billeder sammen til en kort animation!🎞

Det bedste ved appen? Du kan indspille op til 5 forskellige lyde af gangen, som jeg afspiller i en tilfældig rækkefølge når du fotograferer! Smiil - Appelsiiin! - Pose - Hop - Lav din bedste grimasse!🎤🔊

I min app kan du også udforske og finde andre sjove funktioner som Remote Shooting, og Interval Shooting - men det må du næsten bare udforske selv, jeg kan jo ikke afsløre alt på forhånd vel..😎

Print🖨

Hvis du vil printe nogle af de billeder ud vi tager sammen så har jeg super god kontakt med de andre INSTAX-mobilprintere😎 Jeg kan endda udskrive billederne direkte via en mobilprinter, hvis du skubber knappen, jeg har på undersiden, over til "L" som står for "Link-modus" (fordi jeg linker op med Link-mobilprinterne - mini Link 2, SQUARE Link, Link WIDE). Ellers så kan du også bare gemme billederne digitalt på mobilen - jeg er med på begge deler!

 

Nu tænker jeg det er på tide, at du og jeg starter vores eventyr sammen - er du klar?🤩

Find din INSTAX Pal her!

Du vil måske også synes om