#NELLYNEWFACES

Instax WIDE 300 viser hvordan billeder i square format kan bruges kreativt

Selvudtrykkelse, mangfoldighed og positivitet – vi har de sidste par dage mødt nogle af de mest inspirerende og enestående personligheder nogensinde – nemlig #NELLYNEWFACES-pigerne.

Team instax var så heldig at være en del af #NELLYNEWFACES for andet år i træk – og WOW , hvor mødte vi mange enestående piger fra hele Norden!

DAG 1 - OSLO

Den første dag af #NELLYNEWFACES Model Casting Tour blev afholdt i Oslo i Norge. Her blev vi allerede helt fra morgenstunden af mødt af 100 norske piger, som bare var klar! – musik, dans og mode helt fra starten af! Det var næsten umuligt at stoppe de norske #NELLYNEWFACES-piger! Sikke en energi. Og sikke mange fantastiske billeder, vi fik taget.

Det flotte, sorte instax WIDE 300 ligger godt i hånden
Sammensætning af instax billeder printet direkte fra instax WIDE 300 kameraet

I showroomet var der masser af tøj, sko og accessoires fra flere af Nelly kollektionerne, som pigerne havde lov til at prøve at style sig selv med. Instax kameraerne gjorde det desuden muligt for pigerne at tage billeder af deres forskellige outfits og udvælge dem, de bedst kunne lide.

Nelly kollektionerne bruger instax instant kamera
Eksempel på hvordan instax kamera kan bruges til at printe instatbilleder i square format

Alexandra Hoang var host for dagen i Oslo og gik rundt for at hjælpe og svare på spørgsmål fra pigerne. Vinderne af #NELLYNEWFACES får blandt andet lov at være på photoshoot med Alexandra og de andre værter fra Danmark, Sverige og Finland.

Nelly pige bruger sit instax kamera til selfies
instax mini kameraet bruges til at fange Nelly pigernes tur rundt i Europa

Felicia Noelle var også til stede og havde blandt andet takeover på Nelly.coms instagramprofil. Lokationen var mildest talt ret insta-venlig og pyntet med en masse fine detaljer,så der blev taget masser af billeder!

DAG 2 - HELSINKI

#NELLYNEWFACES i Finland startede ud med en rigtig frisk morgen – Foråret har endnu ikke ramt Finland, så det var koldt! Men det stoppede ikke de finske piger i at være der til tiden. Da vi ankom til lokationen og åbnede døren, blev vi mødt af et virvar af forskellige følelser; energi, nervøsitet og spænding – en meget tæt atmosfære. DJ’en spillede god musik, hvilket fik alle pigerne til at løsne op, og det blev en rigtig dejlig dag.

Alle pigerne blev interviewet af Nelly.com, og efter dette blev de stylet af en af Nelly stylisterne. instax var hele tiden i nærheden for at fange alle de spændende øjeblikke.

DAG 3 - KØBENHAVN

På tredjedagen ramte #NELLYNEWFACES Danmarks hovedstad, København. Lokationen var helt perfekt på langelinie allé, hvor man blev mødt af en helt fantastisk udsigt til kysten og havnen. Virkelig ekstraordinære omgivelser, hvilket passede perfekt til alle de ekstraordinære piger. Lokationen var simpelthen intet mindre end perfekt til at tage fantastiske instax billeder!  Vi mødte også den danske influencer Emilie Malou, som gav sig god tid til at snakke med pigerne og gav os en masse gode fif til at tage det perfekte flat lay billede. Det var en helt uforglemmelig dag, og der blev taget et hav af instax billeder, som pigerne fik lov at tage med sig hjem som et godt minde!

Emilie Malou holder sine instax billeder op - printet direkte fra hendes instax mini kamera
Instax WIDE 300 fanger de små detaljer helt tæt på
Instax billeder udprintet med insax WIDE 300 kameraet
Brug instax square instant kameraret til at printe flotte billeder på farten
DAG 4 - STOCKHOLM

#NELLYNEWFACES Model Casting Tour sluttede af i Sveriges hovedstad, Stockholm. Castingen fandt sted i et hyggeligt rum med en fantastisk udsigt til det kongelige slot.

Værterne i Stockholm var fire vidunderlige piger (og vindere) fra sidste års #NELLYNEWFACES. Deres energi var helt i top fra start til slut. De hjalp deltagerne med deres størrelser og styling og fik alle til at føle sig velkomne og afslappet.

Gruppebillede af Nelly pigerne på kollektion med deres instax produkter

I løbet af dagen fik vi besøg af den store svenske influencer Alice Stenlöf. Hun hjalp pigerne med deres styling før fotoshoot og brugte instax SQUARE SQ6 til at tage billeder i løbet af dagen.

Alice Stenlöf tager billeder med sit instax SQUARE kamera på messe
Det populære instax SQUARE bruges af den svnekse influecer Alice Stenlöf

To af Nellys stylister var til stede for at hjælpe med styling og observere pigerne igennem alle fire dage.

Instax billede af model der bliver stylet af make-up artist

Der var desuden masser af mulighed for at tage flotte instaxbilleder og fange de helt rigtige øjeblikke.

En kollektion af instax billeder printet direkte fra instax SQUARE SQ1 kameraret
Udstilling af billeder taget med det populære instax SQUARE SQ1 kamera

INTERVIEWS MED PIGERNE

I Olso tog vi en lille snak med nogle af pigerne for at høre, hvorfor de havde meldt sig til #NELLYNEWFACES, og hvordan de mener, at #NELLYNEWFACES bidrager til at ændre den nuværende modeindustri.

Hvorfor meldte i jer til #NELLYNEWFACES?

Sofia Trolle Andersen

“Indtil nu har modebranchen været præget af åleslanke modeller, men jeg synes, det er vigtigt at inkludere og hylde former og personlighed. Derfor synes jeg, #NELLYNEWFACES var et utroligt fedt koncept, som jeg havde lyst til at være en del af.”

 

Katarina Stone

“Det var egentlig lidt for sjov. Jeg synes, Nelly.com er et rigtig fedt mærke, og jeg synes, det er fedt, at de giver piger denne mulighed.”

 

Lena Mathisen

“Jeg meldte mig, fordi det er noget nyt og noget, som man ikke får lov at opleve hver dag.”

 

Kristina Bergmo

“Jeg synes, det var en rigtig god mulighed. Jeg så at Bianca Ingrosso lagde det ud på Instagram og tænkte, at det var noget, jeg ikke ville gå glip af.”

 

Hvordan mener i, at #NELLYNEWFACES bidrager til at ændre den nuværende modeindustri?

 

Sofia Trolle Andersen og Katarina Stone

“Vi tror, #NELLYNEWFACES er et vigtigt bidrag til den nuværende modeindustri, som præges meget af nogle bestemte standarder.”

 

Lena Mathisen og Kristina Bergmo

“Vi tror, det er rigtig vigtigt for at ændre fokus. Det er vigtigt at ændre dette fokus, fordi der er utroligt mange unge, som føler et usundt pres. #NELLYNEWFACES bidrager til at ændre det urealistiske kropsbillede, som mange piger har, og som de føler, de skal leve op til. Det er vigtigt at vise personligeder og forskelligheder. Der er ikke én rigtig måde at se ud på.”

 

PARAGRAPH 8: #NELLYNEWFACES

Nellys store kampagne og oprør mod branchen, #NELLYNEWFACES, hvor de vil ændre billedet af, hvad en model er, og hvordan en model ser ud – og dermed sprede repræsentationen på deres site – er i fuld gang. Mere end 30.000 ansøgninger (!!!) kom ind fra masser af unikke personligheder rundt omkring i Norden, og nu er det tid til den store casting-turné. instax var med!

Billedvæg med instax insant billeder hængt op på træklemmer

Du vil måske også synes om