Påske med instax

Påsken nærmer sig, og vi glæder os til hyggelige stunder, med dem vi holder af. Der skal spises godt, nydes dejligt selskab og forhåbentlig også en masse solskin! Påsken og foråret er også et godt tidspunkt at lade kreativiteten spire, og derfor vil vi gerne inspirere dig med idéer til DIY projekter, som kan gøre påsken ekstra særlig! 

INSTAX PÅSKEÆG 

Vil du gerne pifte det klassiske påskeæg op? Så tilføj nogle personlige instax billeder, så personen som åbner ægget, kan få sig en glædelig overraskelse! Så er der noget for både hjertet og den søde tand 😉

Dette skal du bruge: 

Sådan gør du: Åbn påskeægget, og kom lidt fylde i begge sider: brug f.eks noget silkepapir i en fin pastelfarve, og krøl det sammen så det passer ned i ægget. Print billeder fra din smartphone med en instax smartphone printer og læg disse i ægget. Kom derefter lidt slik efter eget valg ovenpå og luk de to dele sammen. Voilá.  

Tip: Hvis du vil gøre indholdet i påskeægget ekstra farverigt, så kan du bruge nogle af vores farverige film. F.eks ”Macaron”, ”Candy Pop” eller ”Murmaid Tail.”  

 

INSTAX PÅSKETRÆ

Brug instax som en del af påskepynten i hjemmet. instax billeder er nemlig den oplagte mulighed for at gøre pynten helt personlig og unik. Invitér foråret indenfor i form at nogle fine grene fra haven, og pynt dem med påskepynt og dine yndlings-billeder. Gør resultatet ekstra farverigt ved at bruge nogle af vores temafilm. Uanset hvad, så er du garanteret at dit påsketræ bliver helt unikt! 

Dette skal du bruge: 

Sådan gør du: Kom grenene i en vase med vand. Print billeder fra din smartphone med mini Link printeren. Lav et hul i billedernes ramme og kom lidt snor eller bånd igennem. Hæng billederne på grenene og tilføj derefter andet påskepynt for at skabe et fuldendt look.  

Tip: Hvis du vil undgå at lave hul i selve billedet, så print det evt. på hovedet, således at den brede del af rammen sidder øverst, og du kan lave hullet i denne. 

 

INSTAX GÆKKEBREV

Måske er det mange år siden, at du sidst har lavet eller modtaget et gækkebrev. Eller måske har du nogle børn, som laver gækkebreve i skolen/børnehaven i denne tid. Uanset hvad, så kan instax bruges til at skabe et helt unikt gækkebrev, som uden tvivl vil lande et godt sted hos modtageren. Den nye Link WIDE printer har funktioner, som gør det nemt at lave sjove ”ledetråde” til modtageren, enten i form at et lydklip, en hemmelig lokation eller et lille gækkerim på selve billedet. 

Dette skal du bruge: 

Sådan gør du: Hop ind i Link WIDE appen, og vælg et billede fra din kamerarulle. Tilføj en QR-kode og vælg hvad du ønsker, at den skal linke til. Indspil en lyd, som modtageren vil forbinde med dig. Eller tilføj en lokation til et særligt sted, som du og modtageren har været ved sammen. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser! Læg nu dit instax billede sammen med gækkebrevet, og kom begge dele i en kuvert. Send eller levér til modtageren – men sørg for ikke at blive opdaget 😉 

Tip: Gør dit instax gækkebrev lidt ekstra ved at tilføje en ramme. Du kan vælge mellem mange forskellige rammer inde i Link WIDE appen under funktionen “Editable Template Print.”   

INSTAX PÅSKE-BORDKORT

Maden spiller en væsentlig rolle i påsken, når vi mødes med dem vi holder af for at nyde noget god mad i hinandens selskab. instax hjælper dig med at gøre årets påskebord ekstra indbydende, ved at gøre bordkort til en del af påske dekorationen. Så kan du være helt sikker på, at det vil give dine gæster et smil på læberne. 

Dette skal du bruge: 

Sådan gør du: Brug appen til at udvælge og printe billeder af dine gæster med Link WIDE printeren. Lim hvert enkelt billede fast til det æggeformede motiv, og læg dette på en fin serviet på tallerkenen. Det en simpel måde at skabe personlige bordkort på og dermed gøre påskebordet helt unikt.

Tip: Brug de mange funktioner i Link WIDE appen til at pifte bordkortene op! Du kan f.eks. tilføje en QR-kode som linker til en opskrift, som du har brugt i påske-menuen. Vil du i stedet have bordkort i miniformatet, så brug mini Link printeren i stedet. Så kan du også gøre brug af vores mange temafilm!   

 

INSTAX PÅSKEJAGT

Vil du overraske dine børn, familie og venner med en ny påskejagt i år? I stedet for den traditionelle påskejagt med påskeæg, har vi fundet på et twist, som gør jagten endnu sjovere! Det kan gøres på forskellige måder, men det vigtigste er, at det er sjovt for dem som deltager! Brug hvert instax billede som en ledetråd, der fører til den næste ledetråd og til sidst leder deltageren hen til selve påskeægget. De mange funktioner i Link WIDE printeren gør det nemt at skabe en masse varierende og anderledes ledetråde, som gør påskejagten endnu sjovere! Mulighederne er mange!

Dette skal du bruge: 

Sådan gør du: Brug Link WIDE appen til at skabe dine ledetråde. Det kan f.eks være vha. af tekst (rim eller lign.), billeder (evt. et udsnit af et sted), en QR-kode som linker til en lokation, eller optag en lyd hvor du selv fortæller ledetråden! Print billederne ud, og gem dem rundt omkring enten inde eller ude. Lav evt. et hul i det enkelte billede og kom lidt snor eller bånd igennem, så det kan hænges op diverse steder. Gør det til en konkurrence for deltagerne at finde flest instax billeder og påskeæg: den der finder flest får lov at vælge præmien først! 🙂 

Tip: Du kan også lave en påskejagt i miniformat! Print en masse billeder med mini Link printeren eller et af vores hybridkameraer (mini Evo eller mini Liplay), og gem dem rundt omkring. Vinderen er den, som finder flest billeder!  

Du vil måske også synes om