PERSONLIGT MOBILCOVER MED INSTAX

Det klassiske instax mini 40 kamera bruges til at bringe minderne til live

Mobilen er med overalt, så hvorfor ikke beskytte din smartphone med et fint og personligt cover, som har betydning for dig? Det er både nemt og hurtigt at lave, og så er det til og med billigt! Du kan bruge alt fra et instaxbillede med vennerne, kæresten, familien eller kæledyret til et fint mønster eller quote. Med instax mini LiPlay eller instax SHARE printer kan du printe et hvilket som helst billede fra dit instax mini kamera fra kamerarullen på din smartphone og bruge det til dit personlige mobilcover.

Venner tager selfie i sofa med deres instax kamera
Fang gode øjeblikke med dine bedste venner i livet med dit instax mini kamera
Instax mini fanger venner der poser med peace-tegn
Billede taget af instsax kamera af venner på daseguvlet
Det klassiske instax instant kamera er det perfekte match til selfies
Sød hund viser sig frem foran instax kameraet
Kærestepar viser sig frem foran instax kameraet
Gamle venner bruger deres instax polaroid kamera til at huske deres reunion
Instax kameraret bringer det bedste frem i folk
Æstetisk instax billede af efterårsblade i naturen

Alt du skal bruge til at lave et personligt mobilcover er:

– Gennemsigtigt mobilcover

– instaxbillede (mini)

– instax sharpie tusch eller anden vandfast tusch

– Evt klistermærker

Køb et enkelt, gennemsigtigt mobilcover. Herefter skal du udvælge det billede, du ønsker bruge, du kan enten printe et billede fra din smartphone ved hjælp af en instax printer, eller tage et nyt billede med dit instax kamera. På billederne herunder har vi benyttet instax mini film, da dette format passer perfekt til et mobilcover!

Brug din instax mini printer til at lave et personligt mobilcover

SJOVE PRINTS

instax-billedet under coveret kan udskiftes med jævne mellemrum, så du altid har dit nuværende favoritbillede med dig overalt. Du kan også vælge nogle af vores film med sjove prints for et mere personligt præg. Du kan se vores udvalg af sjove instax film med print.

Skriv et ord eller en lille sætning på billedrammen, som beskriver det billede, du bruger. Til dette behøver du en vandfast tusch (som ofte kan købes hos den nærmeste boghandler). Læg billedet under coveret og voíla, du har dit helt eget, personlige mobilcover. Så let er det! Tilføj eventuelt klistermærker for at pynte coveret yderligere, her er det kun kreativiteten der sætter grænser!

Har du en tablet, kan du gøre akkurat det samme. Med en tablet kan du desuden få plads til endnu flere billeder under coveret og dermed samle en masse gode minder.

DEL DIT INSTAX MOBILCOVER MED OS VED AT TAGGE @INSTAXDANMARK

Du vil måske også synes om