Skab et personligt bryllup med instax!

Print dine bryllupsbilleder direkte fra dit instax kamera

Vi ved, at der er meget der skal planlægges, når brylluppet står for døren – og ikke mindst mange beslutninger, som skal tages, for at den store dag bliver helt perfekt. Både for brudeparret og gæsterne. Ønsket er at skabe en oplevelsesrig dag fyldt med gode minder. Vi giver dig derfor her vores tips og tricks til, hvordan du kan bruge instax til at fange de største øjeblikke i fysiske billeder og samtidig gøre brylluppet (endnu) mere personligt og unikt! Du vil endda få mulighed for at vinde det perfekte instax bryllupskit, så du kan sætte dit helt eget præg på brylluppet!

Hæng dine instax kamera billeder op med kræklemmer og lav din helt egen billedcollage
Brug en vinpropper til at vise dine instax billeder - print dem direkte fra dit instax mini kamera
kvinde kigger på instax billeder, der er printet direkte fra hendes instax kamera
Instax billeder brugt dekorativt i flot kage
Billede af instax mini kameraret
Billede af instax SQUARE SQ1 kameraet
Billede af instax mini Link printeren

Invitationer

Vi ved, at rigtig mange bruger lang tid på at skabe de perfekte bryllups-invitationer. Og det giver selvfølgelig god mening! For mange er denne invitation nemlig førstehåndsindtrykket, som sætter barren for hele brylluppet - og derfor giver det også god mening, at bryllups-invitationerne er både personlige og unikke! Vores fif er at tilføje instax-billeder af dig og din udvalgte på kortet for at skabe personlige og ikke mindst unikke invitationer.  Dette kan gøres ved enten at tage billeder med et instax kamera, eller ved at finde det perfekte billede og printe det med en instax smartphoneprinter, såsom Link WIDE. Med Link WIDE kan du anvende en QR-kode med et link til din ønskeliste, lokation eller en lydfil. Du kan også bruge forskellige rammer og tekst, som er tilgængelig i Link WIDE-appen. På den måde bliver invitationerne endnu mere personlige og lader gæsterne glæde sig til brylluppet.

Personlige bordkort

En super fin (og nem) måde at gøre brylluppet mere personligt på er ved opgradere de traditionelle bordkort til personlige bordkort med billede. Find et billede frem af hver gæst og print det ud på en instax smartphoneprinter. Vi anbefaler at bruge instax mini Link/instax mini Liplay for en passende størrelse til bordkort, eller instax SHARE SP-3, hvis du foretrækker et kvadratisk look. For et romantisk og retro look kan vi anbefale, at i bruger korkpropper. Det eneste i skal gøre er, at skære den nederste del af korkproppen af, så i skaber en flad bund, og korkproppen dermed kan stå. Lav derefter et fint snit på den anden side, hvor du placerer dit billede. Skriv eventuelt navnet på det hvide stykke under billedet med en permanent-tusch. Og wupti – så har i personlige bordkort, som med garanti vil bringe smilet frem hos dine gæster!

Er i ikke til korkprop-idéen kan i også stille billederne på et fint, lille staffeli.

Brug en vinpropper til at vise dine instax billeder - print dem direkte fra dit instax mini kamera

Personlig gæstebog

En gæstebog gør det nemt og enkelt at gemme de bedste minder fra den store dag. Et billede siger mere end tusind ord, og vi synes derfor, at den traditionelle gæstebog bør give gæsterne mulighed for at indsætte billeder ved siden af deres hilsen for på denne måde at knytte visuelle minder til gæstebogen. Det eneste i skal gøre er, at stille et instax kamera og film op ved siden af gæstebogen, så jeres gæster selv kan få lov at skabe minder og klistre dem i bogen. Hertil kan vi anbefale det populære instax mini 11 kamera, som producerer billeder i mini format, og som er super nemt at anvende. Alternativt kan du benytte instax SQUARE SQ1, hvis i ønsker større, kvadratiske billeder. Begge kameraer fås desuden i hvid.

Tænk hvor hyggeligt det vil være at se tilbage på disse minder på jeres 1 års-bryllupsdag (og alle de andre bryllupsdage, som i får lov at fejre i fremtiden!)

Photo credit fra venstre/top: @paperboundlove , @kakuapuntacana & @antoniafoto , @keyisinthedetail , @cheerstotwo

Billedvæg

En billedvæg skaber både god stemning og gode minder – og så er det den perfekte, personlige center piece til brylluppet! Skab jeres egen fotovæg ved at sætte et bord op med instax kameraer og film samt eventuelt en lille hilsen til jeres gæster om, at de gerne må hjælpe jer med at skabe minder! Billedvæggen kan laves på mange måder. Det kan være en række med snore, som gæsterne ved hjælp af klemmer kan hænge billederne op på. Det kan også være en korktavle, hvor billederne sættes fast med nåle. Uanset hvad vil det med garanti bidrage til, at dine gæster får skabt nogle gode og sjove minder sammen, som i som brudepar vil få glæde af at kigge tilbage på!

PS: Vi anbefaler rigeligt med film, da erfaringer viser, at gæsterne ligeledes sætter stor pris at få et billede (eller to eller tre) med hjem, som et skønt minde om jeres store dag!

Hæng dine instax kamera billeder op med kræklemmer og lav din helt egen billedcollage
kvinde kigger på instax billeder, der er printet direkte fra hendes instax kamera
Brug dit instax polaroid kamera til at føre dine minder ud i livet

Kage-dekoration

Rigtig mange vælger de traditionelle brud-og-brudgom-figurer på toppen af bryllupskagen. Men hvorfor ikke gøre noget lidt mere kreativt? Placér et billede af dig selv og din udvalgte på toppen af kagen og skab et personligt og unikt udtryk. I kan enten tage billederne i løbet af dagen, eller i kan vælge at printe et billede ud af jer hver på forhånd via en instax smartphone printer. Dette er både en sjov og anderledes bryllupsidé, som helt sikkert vil give et unikt udtryk til bryllupskagen og skabe smil og god stemning blandt jeres gæster.

 

Instax billeder brugt dekorativt i flot kage

Photo credit: Kettle Glazed via Weddingsonline

 

Takkekort med billede

De kreative indslag slutter ikke, når brylluppet er forbi. De fleste ønsker gerne at sende et personligt takkekort ud til gæsterne efter brylluppet for at takke for både deres selskab og gaver. For at gøre takkekortet ekstra personligt, kan i bruge billeder fra festen, således at hver gæst får et personligt og unikt takkekort. Det kan enten være ved at bruge instax billederne fra billedvæggen, eller ved at printe jeres yndlingsbilleder ud via en instax smartphoneprinter. Uanset hvad bliver det en hyggelig overraskelse til jeres gæster, som endnu en gang bliver mindet om den store dag.

Vælger du at bruge en instax smarphoneprinter, vil vi anbefale at vælge Link WIDE for at kunne bruge de mange forskellige funktioner, som findes i appen. Sammensæt en collage, sæt en flot ramme på, eller skriv en lille hilsen - og så printer du bare! Det bliver en glædelig overraskelse, og bidrager til endnu et godt minde fra den store dag.

 

Bryllupsrejsen

Hvorfor ikke tage jeres instax kamera med på bryllupsrejsen, så i kan fortsætte med at skabe fantastiske minder sammen? Afhængig af hvornår i sender jeres takkekort ud, kan i også vælge at bruge nogle sjove billeder fra bryllupsrejsen til at sende med i takkekortet som en personlig hilsen til gæsterne. Har i lavet en mindeboks til festen kan i med fordel lægge billederne fra bryllupsrejsen ned i boksen, som i så kan åbne på jeres 1 års-bryllupsdag og mindes den gode bryllupsfest og bryllupsrejse.

 

 

Læs mere om instax produkterne

Er i mere nysgerrig på de forskellige produkter, og er i i tvivl om, hvilket instax kamera eller instax printer i skal vælge til brylluppet? Læs mere og sammenlign instax populære produkter!

Billede af instax mini kameraret

 

instax mini 11 kameraet er perfekt til brylluppet! Kameraet printer i mini format, så der er plads til mange billeder. Og med automatisk eksponering, er kameraet super nemt at anvende!

Billede af instax SQUARE SQ1 kameraet

 

instax SQUARE SQ1 er til dig, som ønsker lidt større billeder i square format. Med automatisk eksponering er kameraet ligesom mini 11 super nemt at anvende!

Billede af instax mini Link printeren

 

instax mini Link smartphone printeren er perfekt til dig, der gerne vil bruge instax til bryllupsforberedelserne. Brug printeren til bordkort, invitationer eller måske endda takke-kort.

 

instax Link WIDE har flere forskellige funktioner, der giver jer mulighed for at gøre jeres bryllup endnu mere personligt. Med en QR-kode til ønskeliste, lokation, lydbeskeder eller en hemmelig besked, får I mange muligheder for at gøre brylluppet helt unikt. Formatet er dobbelt så stort i bredden som mini-formatet, så der er plads til endnu mere.

Du vil måske også synes om