Skab et personligt bryllup med instax!

Print dine bryllupsbilleder direkte fra dit instax kamera

Vi ved, at der er meget der skal planlægges, når brylluppet står for døren – og ikke mindst mange beslutninger, som skal tages, for at den store dag bliver helt perfekt. Både for brudeparret og gæsterne. Ønsket er at skabe en oplevelsesrig dag fyldt med gode minder. Vi giver dig derfor her vores tips og tricks til, hvordan du kan bruge instax til at fange de største øjeblikke i fysiske billeder og samtidig gøre brylluppet (endnu) mere personligt og unikt! Du vil endda få mulighed for at vinde det perfekte instax bryllupskit, så du kan sætte dit helt eget præg på brylluppet!

Brug en vinpropper til at vise dine instax billeder - print dem direkte fra dit instax mini kamera
Forvandl din fest med dit instax kamera ved at printe dine instax billeder til festen
@catchthismoment2 viser hvordan man kan bruge sit instax kamera kreativt
Skru op for festen og brug dit instax kamera i en dekorativ setting
Æstetik og instax billeder går hånd i hånd - få mest ud af dit instax kamera
Brug dit instax kamera til at printe billeder, du kan være kreativ med
Brug dit instax kamera til at fange de fantastiske øjeblikke på bryllupsdagen
Hæng dine instax kamera billeder op med kræklemmer og lav din helt egen billedcollage
Brug dit instax polaroid kamera til at føre dine minder ud i livet
kvinde kigger på instax billeder, der er printet direkte fra hendes instax kamera
Instax billeder brugt dekorativt i flot kage
Instax billede brugt i kort, der viser kreativiteten bag instax kameraet
Fang billeder af idylliske strande med dit instax kamera
Billede af instax mini kameraret
Billede af instax SQUARE SQ1 kameraet
Billede af instax mini Link printeren
Produktbillede af instax mini film 10-pak

Personlige bordkort

En super fin (og nem) måde at gøre brylluppet mere personligt på er ved opgradere de traditionelle bordkort til personlige bordkort med billede. Find et billede frem af hver gæst og print det ud på en instax smartphone printer (mini Link, instax mini LiPlay eller instax SHARE SP-3 / SP-2). For et romantisk og retro look kan vi anbefale, at i bruger korkpropper. Det eneste i skal gøre er, at skære den nederste del af korkproppen af, så i skaber en flad bund, og korkproppen dermed kan stå. Lav derefter et fint snit på den anden side, hvor du placerer dit billede. Skriv eventuelt navnet på det hvide stykke under billedet med en permanent-tusch. Og wupti – så har i personlige bordkort, som med garanti vil bringe smilet frem hos dine gæster!

Er i ikke til korkprop-idéen kan i også stille billederne på et fint, lille staffeli.

Brug en vinpropper til at vise dine instax billeder - print dem direkte fra dit instax mini kamera
Forvandl din fest med dit instax kamera ved at printe dine instax billeder til festen

Personlig gæstebog

En gæstebog gør det nemt og enkelt at gemme de bedste minder fra den store dag. Et billede siger mere end tusind ord, og vi synes derfor, at den traditionelle gæstebog bør give gæsterne mulighed for at indsætte billeder ved siden af deres hilsen for på denne måde at knytte visuelle minder til gæstebogen. Det eneste i skal gøre er, at stille et instax kamera og film op ved siden af gæstebogen, så jeres gæster selv kan få lov at skabe minder og klistre dem i bogen. Hertil kan vi anbefale det populære instax mini 11 kamera, som producerer billeder i mini format, og som er super nemt at anvende. Alternativt kan du benytte instax SQUARE SQ1, hvis i ønsker større, kvadratiske billeder. Begge kameraer fås desuden i hvid.

Tænk hvor hyggeligt det vil være at se tilbage på disse minder på jeres 1 års-bryllupsdag (og alle de andre bryllupsdage, som i får lov at fejre i fremtiden!)

Brug dit instax kamera til at lave en foto gæstebog

Photo credit: @catchthismoment2 
Instax mini 11 kameraet bruges til bryllup til at lave ønsker til brudeparret
Photo credit: @lilyandlaceevents
Bryllupspar bruger instax kameraet til at skabe underholdning til festen
Photo credit: @lilyandlaceevents

Invitationer

Vi ved, at rigtig mange bruger lang tid på at skabe de perfekte bryllups-invitationer. Og det giver selvfølgelig god mening! For mange er denne invitation nemlig førstehåndsindtrykket, som sætter barren for hele brylluppet – og derfor giver det også god mening, at bryllupsinvitationerne er både personlige og unikke! Vores fif er at tilføje instax-billeder af dig og din udvalgte på invitationerne for at skabe personlige og ikke mindst unikke invitationer. Det kan enten gøres ved at tage billeder med et instax kamera eller ved at finde det perfekte billede og printe det ud på en instax smartphone printer. På denne måde bliver invitationerne mere personlige og gæsterne kan begynde at glæde sig til et gennemført bryllup.

Lav bryllupsinvitationer med dit instax kamera

Photo credit: Fashionblonde
Romantisk bryllupsbillede taget med instax mini kameraet
Photo credit: Fashionblonde

Fotovæg

En billedvæg skaber både god stemning og gode minder – og så er det den perfekte, personlige center piece til brylluppet! Skab jeres egen fotovæg ved at sætte et bord op med instax kameraer og film samt eventuelt en lille hilsen til jeres gæster om, at de gerne må hjælpe jer med at skabe minder! Billedvæggen kan laves på mange måder. Det kan være en række med snore, som gæsterne ved hjælp af klemmer kan hænge billederne op på. Det kan også være en korktavle, hvor billederne sættes fast med nåle. Uanset hvad vil det med garanti bidrage til, at dine gæster får skabt nogle gode og sjove minder sammen, som i som brudepar vil få glæde af at kigge tilbage på!

Vi anbefaler rigeligt med film, da erfaringer viser, at gæsterne ligeledes sætter stor pris at få et billede (eller to eller tre) med hjem, som et skønt minde om jeres store dag!

Flot billedvæg med dæmpet lys og instax billeder

Photo credit: @davidemontistudio

Pige kigger på udstilling af instax billeder taget med det smarte instax instant kamera

Photo credit: @davidemontistudio

Kage-dekoration

Rigtig mange vælger de traditionelle brud-og-brudgom-figurer på toppen af bryllupskagen. Men hvorfor ikke gøre noget lidt mere kreativt? Placér et billede af dig selv og din udvalgte på toppen af kagen og skab et personligt og unikt udtryk. I kan enten tage billederne i løbet af dagen, eller i kan vælge at printe et billede ud af jer hver på forhånd via en instax smartphone printer. Dette er både en sjov og anderledes bryllupsidé, som helt sikkert vil give et unikt udtryk til bryllupskagen og skabe smil og god stemning blandt jeres gæster.

Bryllupskage dekoreret med udprintede instax billeder fra mini printeren

Photo credit: Kettle Glazed via Weddingsonline

Takkekort med billede

De kreative indslag slutter ikke, når brylluppet er forbi. De fleste ønsker gerne at sende et personligt takkekort ud til gæsterne efter brylluppet for at takke for både deres selskab og gaver. For at gøre takkekortet ekstra personligt, kan i bruge billeder fra festen, således at hver gæst får et personligt og unikt takkekort. Det kan enten være ved at bruge instax billederne fra billedvæggen, eller ved at printe jeres yndlingsbilleder ud via instax smartphone printeren. Uanset hvad bliver det en hyggelig overraskelse til jeres gæster, som endnu en gang bliver mindet om den store dag.

Lav takkekort med dit instax kamera, som du kan sende efter festdagen

Bryllupsrejsen

Hvorfor ikke tage jeres instax kamera med på bryllupsrejsen, så i kan fortsætte med at skabe fantastiske minder sammen? Afhængig af hvornår i sender jeres takkekort ud, kan i også vælge at bruge nogle sjove billeder fra bryllupsrejsen til at sende med i takkekortet som en personlig hilsen til gæsterne. Har i lavet en mindeboks til festen kan i med fordel lægge billederne fra bryllupsrejsen ned i boksen, som i så kan åbne på jeres 1 års-bryllupsdag og mindes den gode bryllupsfest og bryllupsrejse.

Instax billede brugt i kort, der viser kreativiteten bag instax kameraet
Fang billeder af idylliske strande med dit instax kamera

Læs mere om instax produkterne

Er i mere nysgerrig på de forskellige produkter, og er i i tvivl om, hvilket instax kamera eller instax printer i skal vælge til brylluppet? Læs mere og sammenlign instax populære produkter!

Billede af instax mini kameraret

instax mini 11 kameraet er perfekt til brylluppet! Kameraet printer i mini format, så der er plads til mange billeder. Og med automatisk eksponering, er kameraet super nemt at anvende!

Billede af instax SQUARE SQ1 kameraet

instax SQUARE SQ1 er til dig, som ønsker lidt større billeder i square format. Med automatisk eksponering er kameraet ligesom mini 11 super nemt at anvende!

Billede af instax mini Link printeren

instax mini Link smartphone printeren er perfekt til dig, der gerne vil bruge instax til bryllupsforberedelserne. Brug printeren til bordkort, invitationer eller måske endda takke-kort.

Produktbillede af instax mini film 10-pak

instax mini film – Vælg den film, der passer til dit kamera eller printer. Vi tilbyder også tema-film, så du kan sætte dit personlige præg på brylluppet – Var det noget med sort/hvid film eller regnbue ramme?

Du vil måske også synes om