5 tips til DIY-projekter

Pink instax mini Link printer omringet af accessoires

Mange af os har lidt ekstra tid til overs i disse dage, og det bliver nogle gange til en masse scrolling på mobilen og lidt for mange tv-serier. Men hvad med at finde på nogle sjove aktiviteter med instax? Her kommer nogle gode tips til sjove DIY (Do It Yourself) projekter, du nemt kan kaste dig over med instax!

1. Lav en scrapbook

Selvom det er hyggeligt med billedalbum, hvorfor så ikke tage det skridtet videre og lave en scrapbook med alle dine bedste minder? Find frem en tom bog, tuscher, lim og souvenir fra rejser eller andre gode minder. Måske du har nogle gode billeder fra sommerhusturen til Rørvig eller ferien i Frankrig?  Boardingkort, billetter, postkort eller andre sjove souvenir kan også sagtens bruges og limes i bogen! Brug din instax printer såsom instax mini Link til at printe yndlingsminderne og tilføj fine rammer og filtre til din billeder. Hvad med at bruge Rainbow film eller Airmail for at gøre det hele lidt ekstra gennemført? Skriv en passende tekst om turen og voilá – du har din egen, hjemmelavet scrapbook, som du kan dele med venner og familie!

Lav en scrapbook eller billedalbum med din instax mini printer
Instax billeder som skal bruges til DIY billedalbum projekt
2. Hæng dine yndlingsminder op

Hvorfor ikke hænge dine favoritminder op, så du kan mindes dem igen og igen og… Det kunne eksempelvis være på spejlet, køleskabet eller hoveddøren? På den måde får du et positivt boost hver gang, du ser dig selv i spejlet, laver en skive brød, eller skal ud (eller ind) af døren! Tankerne vandrer til dine bedste minder, og så kan det vel kun blive en god dag! Brug billederne du har liggende fra dit instax kamera eller print de billeder, du har liggende på mobilen med din instax printer. Lettere bliver det ikke!

Billedvæg på hvidmaling taget fra et instax mini kamera
3. Send et hyggeligt kort

Hvis vi ikke kan kramme fysisk, hvad så med at sende et kram med posten til én, du holder af? Lav et kort med en hyggelig besked og brug et instaxbillede til at lime på kortet. Både venner og familie vil med garanti blive super glade for at få et kærlig tanke med posten! Psst. Brug instax mini LiPlay til at indspille en hyggelig besked, som kan afspilles via en QR-kode, som printes på billedet. Så er det bare for modtageren at scanne QR-koden for at høre din personlige hilsen, mens de beundrer det fine billede, du har sendt med.

Kreativ måde at fremstille dine instax billeder til familien
4. Lav et personligt mobil-cover

Med instax er det super enkelt at lave sit eget, personlige mobil cover. Alt du behøver er et gennemsigtigt cover og dine yndlings instaxbilleder (gerne i mini format, så det passer ind i coveret). Placer billedet inde i coveret – eventuelt med lim eller tape, hvis du vil have det til at sidde helt fast – og voilá, du har nu lavet dit eget, personlige cover. Brug eventuelt en af de mange tema film for et ekstra unikt look – var det noget med Macaron eller måske instax Candy Pop film for en cool ombré-effekt. Du bestemmer!

Print dine billeder direkte fra dit instax kamera med din trådløse instax printer

Sæt dine yndlingsminder i en ramme

Mange af vores yndlingsbilleder og minder bliver ofte bare liggende i kamerarullen på mobilen – og det er jo en skam! Vi synes, det er meget hyggeligere at printe minderne ud, så vi kan se dem og nyde dem i hverdagen! Er du enig? Så print dine favoritbilleder ud med din instax printer og tilføj eventuelt sjove effekter eller kollager med instax mini LiPlay. Og hvis du deler mindet med en eller flere andre, så var det måske en idé at printe et eller flere ekstra billeder via reprint funktionen, så du kan give en hyggelig gave til dem også!

Pige er kreativ med sine udprintede instax billeder fra sit instax mini kamera
Gå i gang med at lave dit næste projekt med dit instax kamera og printer

DEL DINE KREATIVE DIY-BILLEDER MED OS PÅ INSTAGRAM VED AT TAGGE @INSTAXDANMARK

Du vil måske også synes om